19:13 11.07.2013

Донецька область є привабливим регiоном для французьких iнвесторiв - посол Францiї

1 хв читати

Французькi iнвестори не зазнають труднощiв пiд час ведення бiзнесу в Донецькiй областi й хочуть розвивати свою роботу в регiонi надалi, заявив посол Францiї в Українi Алан Ремi в Донецьку в четвер на прес-конференцiї, присвяченiй святкуванню Нацiонального свята Францiї - Дня взяття Бастилiї.

Як повiдомляє прес-служба Донецької облдержадмiнiстрацiї, як приклад успiшної роботи французького бiзнесу в областi посол навiв компанiю Air Liquide, яка у 2012 роцi розпочала будiвництво станцiї з виробництва продуктiв розподiлу повiтря для забезпечення промислових потреб пiдприємства "Єнакiївський металургiйний завод", що входить до структури холдингу "Метiнвест", контрольованого донецьким бiзнесменом Рiнатом Ахметовим. Орiєнтовна вартiсть проекту становить близько EUR100 млн.

"Донецька область - регiон iз великим промисловим потенцiалом. Добре розвиненi металургiйна галузь та видобуток корисних копалин приваблюють наших iнвесторiв",- зазначив А.Ремi.

Дипломат також повiдомив про плани французької компанiї Beten International щодо будiвництва поблизу Донецька заводу з виробництва смiттєприбиральних машин.

"Прототипи таких машин уже було продемонстровано на виставках у Києвi, i це дуже прогресивний приклад того, що можна зробити завдяки нашiй двостороннiй спiвпрацi",- сказав посол Францiї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА