18:18 22.07.2013

Переатестація міліціонерів зі скандальної Врадіївки відбудеться на початку серпня - МВС

2 хв читати

Позачергову атестацію працівників Врадіївського райвідділу УМВС України в Миколаївській області, згідно з дорученням міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, заплановано на початок серпня.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України, наразі завершується підготовчий етап щодо організації проведення атестації. Готуються атестаційні листи на працівників, і 1-2 серпня планується проведення їх атестації за участю працівників апарату МВС, про результати якої обов'язково буде поінформовано громадськість.

Глава МВС В.Захарченко на засіданні консультативно-експертної ради заявив, що в липні цього року міністерство вже провело позачергову атестацію особового складу підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків.

"Ми розпочали перевірки саме з цього підрозділу, адже до нього наразі виникає найбільша кількість запитань. На сьогодні результати тестування ще опрацьовуються. Підбиваються підсумки", - сказав він.

Міністр також звернувся до всіх із проханням у разі наявності інформації стосовно роботи співробітників цього напряму, претензій або зауважень надати такі дані. "Ми готові вислухати. Підсумки атестації ще не підбито, поки що ми все аналізуємо", - підсумував глава МВС.

Як повідомлялося, наприкінці червня в Миколаївській області побили та зґвалтували 29-річну жительку смт. Врадіївки Ірину Крашкову. В скоєнні злочину підозрюють двох правоохоронців.

Місцеві жителі заявили, що цей випадок - не перший у районі, проте раніше злочини замовчувалися і не розслідувалися належним чином. Місцева міліція об'єктивно не розслідувала їх, а вибивала показання з випадкових людей для поліпшення статистики розкриття злочинів.

7 липня активісти вирушили пішим ходом на Київ. 18 липня ввечері вони встановили на майдані Незалежності два намети, щоб вимагати відставки міністра внутрішніх справ. У ніч на 19 липня правоохоронці затримали дев’ятьох учасників врадіївського маршу на майдані Незалежності за невиконання вимог міліції та спроби фізичного опору. Ініціатора врадіївського маршу Василя Любарця засуджено до 10 діб адміністративного арешту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У понеділок в Україні, крім західних областей, подекуди невеликий дощ - Укргідрометцентр

Повідомлено про підозру чоловіку, який кинув гранату в поліцейського в Броварах - поліція

США запропонували Ізраїлю розвіддані, щоб уникнути вторгнення в Рафах - ЗМІ

Глядачі України на Євробаченні-2024 поставили найвищі бали Швейцарії, Хорватії та Ірландії

Мінкультури подякувало Alyona Alyona & Jerry Heil за гідне представлення України на Євробаченні-2024

Однією з цілей наступу РФ у Харківській області, можливо, є створення "буферної зони" для захисту Бєлгорода - ISW

ППО знищила ворожий БПЛА у Дніпропетровській області - голова ОВА

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА