13:40 16.08.2013

Рух поїздів на російсько-українському кордоні здійснюється за графіком - ПЗЗ

1 хв читати

Рух поїздів на російсько-українському кордоні наразі здійснюється за графіком, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в. о. начальника Південно-Західної залізниці Іван Федорко у п'ятницю.

"Наразі ситуація з передачі поїздів на міждержавних стиках станцій України та Росії стабільна. Рух поїздів здійснюється згідно з розробленим і затвердженим залізничними адміністраціями Росії та України графіком", - сказав він.

І.Федорко також уточнив, що за минулу добу питання щодо затримки прийому-здачі і вантажних, і пасажирських поїздів на українсько-російському кордоні не виникали.

"На території Росії виконувалися процедури митного контролю. Однак збоїв у графіку руху поїздів не було", - сказав в. о. начальника Південно-Західної залізниці.

Як повідомлялося, в середу прес-служба Федерації роботодавців України (ФРУ) повідомила, що митна служба РФ з 14 серпня 2013 року внесла до переліку "ризикових" усіх без винятку українських імпортерів, що фактично на невизначений час блокувало постачання товарів з України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА