11:05 28.08.2013

Київ розробить практичні алгоритми та механізми взаємодії з МС в умовах дії ЗВТ з ЄС - Азаров

1 хв читати

Київ розробить механізми взаємодії з Митним союзом, і в майбутньому з Євразійським економічним союзом, в умовах дії зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Я доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству доходів і зборів, Міністерству закордонних справ, під головуванням віце-прем'єра Юрія Бойка розробити практичні алгоритми та механізми взаємодії з Митним союзом, і в подальшому - з Євразійським економічним союзом в умовах дії зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом", - сказав М.Азаров, відкриваючи засідання уряду в Києві в середу.

При цьому керівник уряду наголосив, що зона вільної торгівлі між Україною та ЄС передбачає до десяти років перехідного періоду, за який можна гармонізувати й адаптувати нормативну базу і практику.

"Кінець кінцем, і в Росії, і в України є багаторічний практичний досвід торгівлі з Європейським Союзом. А також і Україна, і Росія визначили перспективою адаптацію своїх економік до європейських норм", - наголосив М.Азаров.

Прем'єр України висловив переконання, що "робота зі зближення позицій може бути успішною". "Ми тільки на початку цього шляху, але у нас є досвід рішення проблем в інтересах народів наших держав", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни ОПЕК+ домовилися про сумарне скорочення видобутку на 5,86 млн барелів сирої нафти на день до 2025 року

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G7

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

"Укренерго" в понеділок, 3 червня, запровадить ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський відвідає Філіппіни

Кількість бойових зіткнень на фронті з опівночі до 17.00 зросла до 48, із них 16 на покровському напрямку

Фонд Клуні "За справедливість" домагається переслідування російських пропагандистів у Європі - Єрмак

На півдні України від початку доби знищено 38 окупантів і 14 одиниць їхньої техніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА