20:36 28.08.2013

Суд у Ліберії зняв обвинувачення з українського спортсмена Лісогора - МЗС

2 хв читати

Суд у Ліберії зняв всі обвинувачення, висунуті відносно відомого українського спортсмена, чемпіона світу з плавання Олега Лісогора, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

"Відбувся суд. Згідно з інформацією посольства України в Сенегалі, з нього (О.Лісогор - ІФ) були зняті всі висунуті обвинувачення", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс у середу.

За його словами, український МЗС очікує офіційного рішення суду, яке має надійти через кілька днів.

Як повідомлялося, О.Лісогор підтвердив порушення проти нього в Ліберії кримінальної справи за підозрою в насильницькому утриманні людини. Спортсмен повідомив, що забезпечений адвокатом, і спростовує висунуті проти нього обвинувачення, які ґрунтуються на інформації українця Івана Сліпченка.

Раніше на сайті ліберійської газети Heritage з'явилася інформація, що двох громадян України - О.Лісогора та його бізнес-партнера Миколу Чернишова - затримала ліберійська національна поліція за обвинуваченням у викраденні та тривалому утриманні людини, також громадянина України І.Сліпченка, який працював в одному з казино Монровії на запрошення. За даними видання, обвинувачені викрали І.Сліпченка та утримували його в одній з квартир під замком протягом 9 днів після того, як дізналися, що той був пов'язаний в Україні зі злочинними колами, і мали намір вислати його на батьківщину.

О.Лісогор представляв Україну на трьох Олімпіадах, є багаторазовим чемпіоном Європи та світу у плаванні брасом, екс-чемпіон світу на дистанції 50 м брасом на довгій і короткій воді.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА