13:23 15.10.2013

Новий телеканал Княжицького називатиметься "Новини TV", очолить його екс-головред "Комментариев"

2 хв читати

Новий телеканал, який створює народний депутат фракції "Батьківщина", екс-гендиректор телеканалу TВi Микола Княжицький, буде інформаційним і називатиметься "Новини TV", пише "Телекритика" у вівторок.

Як розповів М.Княжицький виданню, засновниками ТОВ "Новини TV" є його дружина Лариса Княжицька (99% компанії) та колишній головний редактор тижневика "Комментарии" Вадим Денисенко (1%), який буде головним редактором телеканалу.

Заступником головного редактора буде польський журналіст Міхал Бронятовський. Гендиректором каналу буде колишній директор із виробництва каналу ТВі Катерина Єрмолович, проте в заявці на ліцензію поки що вказана інша людина. Загалом же на каналі працюватиме 100 людей, нині в команді екс-гендиректора TВi вже близько десяти людей.

Як зазначає видання, контент нового телеканалу становитимуть новини та авторські програми відомих осіб. Телеканал мовитиме на супутнику та в Інтернеті. "Якщо проводитимуться конкурси на ефірні цифрові ліцензії, також братимемо участь. Але на цифрову ліцензію у мене грошей немає, якщо її отримуватимемо, шукатиму партнера", - розповів М.Княжицький.

За словами депутата, він створює "Новини TV" за власні невеликі кошти і провадить переговори про кредитування. "Я створюю канал у приміщенні, яке приватизував ще в 2003 році. Обладнання вже закуплено. Ми розробили технологію, яка дозволяє мати корпункти по усій Україні і виходити в прямий ефір", - розповів він.

ТОВ "Новини TV" уже подало заяву на отримання супутникової ліцензії до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення

Відповідаючи на запитання, чому він вирішив створювати новий телеканал, М.Княжицький відповів: "Мені цікаво цим займатися".

Як повідомлялося, раніше М.Княжицький запросив на свій новий телеканал журналістів, з якими разом працював на TВi, і заявив, що новий телеканал з'явиться в українському ефірі в листопаді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Петиція про створення офіційного кладовища домашніх тварин у Києві не зібрала необхідних для розгляду голосів

Найближчими днями в Україні буде прохолодно, вітер північно-східний, уночі 1-6° тепла, вдень 11-16°

Окупанти збільшили використання китайських легких всюдиходів на фронті - британська розвідка

Дрони СБУ вразили нафтобазу та електропідстанцію в Бєлгородській і Липецькій областях РФ - джерело

Фільм "Королівство планети мавп" зібрав $56,5 млн у дебютний вікенд

У Донецькій області через обстріли загинув один цивільний, двоє поранені, евакуйовано 257 осіб за добу

СБУ затримала навідника, який готував ракетні удари по Рівненщині

Експеримент із дистанційного обстеження знищеного житла на окупованих територіях потребує масштабування - Верещук

ГУР ідентифікувало російських льотчиків, які обстрілюють територію України з літаків Ту-95МС і Ту-160

Окупанти за добу обстріляли Суми, Білопілля та 18 прикордонних сіл Сумської області, є загиблий і поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА