13:23 17.10.2013

В Україну повертаються холоди й дощі - на південний схід насувається циклон

2 хв читати
В Україну повертаються холоди й дощі - на південний схід насувається циклон

У найближчу добу, 18 жовтня, погоду південного сходу України визначатиме циклон, що переміщується з Чорного моря на Крим, а на решті територій - поле зниженого тиску, повідомляє Укргідрометрцентр.

У південній частині країни, східних, Кіровоградській, Полтавській і Дніпропетровській областях очікуються дощі, подекуди сильні, на півдні Криму - дуже сильні дощі; температура вночі 9-14°, удень 11-16°, у Криму та Приазов'ї до 19°. На решті територій уночі без істотних опадів, подекуди туман, удень місцями невеликий дощ, у Сумській області помірний; температура вночі 4-10° тепла, вдень 8-13°.

Вітер на Правобережжі переважно північно-західний, на решті територій південно-східний, 7-12 м/с, у південній частині подекуди пориви 15-20 м/с, удень у Криму до 24 м/с.

У Києві вночі, вранці - без істотних опадів, слабкий туман; удень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 8-10°, удень 11-13°.

У суботу, 19 жовтня, в східній половині України дощі, вночі в Криму, Приазов'ї та подекуди в східних областях сильні дощі; на решті територій невеликий дощ (уночі в Карпатах із мокрим снігом), удень на заході припинення опадів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, удень у горах Криму місцями 25 м/с. Температура протягом доби 4-9° тепла (вдень на півдні та сході 9-14°), у Карпатах близько 0°.

У Києві - невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 5-7° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 18 жовтня найвища температура становила 21,8° тепла в 1967 році, а найнижча - 5,3° морозу в 1976 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За матеріалами ДБР суд призначив 14 і 15 років в'язниці двом перебіжчикам, завершено розслідування і повідомлено про підозру ще шести особам

Зеленський зустрівся з Папою Римським Франциском

Заява Путіна про готовність до мирних переговорів свідчить про його слабкість - Мережко

Зеленський обговорив із прем'єр-міністром Індії розвиток двосторонніх відносин

В Україні ліквідовано мережу "громадських організацій" Медведчука, які готували держпереворот у Києві 2022 року

Унаслідок ворожого обстрілу в Дніпропетровській області постраждала 17-річна дівчина - голова ОВА

Німеччина передасть Україні ще 2 системи ППО IRIS-T і 3 HIMARS - бундесвер

Аеропорт "Бориспіль" може отримати матеріальну допомогу від морпорту "Південний"

Економічне бронювання від мобілізації призведе до розколу суспільства - Фріз

На Одещині трьох посадовців викрито на корупції: $40 тис. за передачу держмайна в приватне користування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА