19:39 23.10.2013

Повєткін не проти підтримати Кличка на президентських виборах-2015 - youtube

2 хв читати

Російський боксер Олександр Повєткін, який програв 7 жовтня в поєдинку з українцем Володимиром Кличком, не проти підтримати лідера "УДАРу" Віталія Кличка на президентських виборах в Україні 2015 року.

О.Повєткін став жертвою телефонного хулігана, який подзвонив йому, і, назвавшись Віталієм Кличком, запропонував підтримати його у виборчій кампанії. Запис відповідного розіграшу з'явився в мережі Інтернет у середу.

Хуліган запропонував російському атлетові: "У нас із Володею є до вас маленька пропозиція. Ви, напевно, чули, що я займаюся активно політикою в Україні, й у нас незабаром будуть вибори. Може, ти мене підтримаєш? Знаєш, Російський витязь підтримує Віталія Кличка на виборах", "Україна і Росія разом" - такі біг-борди ми розвісимо".

У відповідь О.Повєткін сказав: "Я не проти, але порадитися потрібно".

Крім того, хуліган порадив боксерові "хорошого тренера" - Олександра Бубнова (який насправді є футбольним експертом - ІФ).

Як повідомлялося, 7 жовтня чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Володимир Кличко захистив свої титули в поєдинку з росіянином О.Повєткіним.

Бій відбувався в Москві на арені спортивного комплексу "Олімпійський". Поєдинок тривав усі 12 раундів і минув під диктовку В.Кличка, який домінував на рингу.

Зрештою українського боксера оголосили переможцем за результатами суддівських записок.

Віталій Кличко має нині 2-3-є місце у президентському рейтингу за опитуваннями українців. Сам боксер-політик неодноразово заявляв, що прийме рішення, чи балотуватись у 2015 р. у президенти, після консультацій із громадськістю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА