12:10 28.10.2013

Найближчого тижня в Україні збережеться досить тепла і суха погода

2 хв читати
Найближчого тижня в Україні збережеться досить тепла і суха погода

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда зазначає, що найближчого тижня на всій території України збережеться досить тепла і суха погода.

"З 28 до 31 жовтня на території України суттєвих погодних змін не відбудеться, збережеться дуже тепла погода, переважно без опадів. Лише в окремих районах західних і північних областей ми очікуємо невеликі дощі", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

М.Кульбіда зазначив, що з 1 до 4 листопада в Україну прийде більш прохолодна повітряна маса, що призведе до невеликого зниження максимальної температури повітря на 2-3 градуси.

Синоптик розповів, що з 28 до 31 жовтня на більшій частині території України максимальна температура вдень сягатиме 13-18 градусів, у західних і південних областях 18-23 градуси.

1-4 листопада максимальна температура на всій території України знизиться до 9-14 градусів, а в західних і південних областях до 13-18 градусів.

"Але навіть такий температурний режим дещо вище від норми для такого періоду", - наголосив він.

М.Кульбіда повідомив, що в Києві в найближчий тиждень буде без опадів, 28-31 жовтня максимальна денна температура повітря становитиме 16-19 градусів, 1-4 листопада знизиться до 10-12 градусів.

Він зазначив, що небезпечних явищ у цей період, окрім незначних туманів в окремих регіонах країни, не очікується.

За його словами, на українських річках ситуація також спокійна, рівень води в умовах тривалої відсутності опадів значно знизився.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА