14:12 15.11.2013

Печерський райсуд зобов'язав свободівця Аронця виплатити 50 тис. грн Богословській за інформацію в соцмережі про нібито вкрадений хрестик

2 хв читати
Печерський райсуд зобов'язав свободівця Аронця виплатити 50 тис. грн Богословській за інформацію в соцмережі про нібито вкрадений хрестик

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про стягнення з члена Київського міського комітету Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександра Аронця 50 тис. грн на користь народного депутата (фракція Партії регіонів) Інни Богословської.

"Аронця присудили заплатити 50 тис грн, тому що у Богословської були душевні переживання - не потрапила в той вечір на "Шустер Live", - повідомляється на сторінці ВО "Свобода" у соціальній мережі Твіттер.

Водночас О.Аронець після рішення суду написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук: "Маємо дуже небезпечний прецедент. За мою замітку у Фейсбуці суд присудив на користь Богословської 50 тисяч гривень".

На його думку, окрім суто юридичних претензій про те, що в позові абсолютно не обґрунтовано суму позовних вимог" , напередодні президентських виборів влада вдається до обмеження свободи думки на персональних сторінках в соціальних мережах".

О.Аронець також повідомив, що він і захист подаватимуть апеляцію. "Напевно, буду просити вашої допомоги у накопиченні необхідної суми", - додав свободівець.

Печерський райсуд Києва 29 серпня розпочав розгляд позову народного депутата І.Богословської до свободівця А.Аронця про стягнення з нього 250 тис. грн та спростування недостовірної інформації.

"Богословській не сподобалася замітка Олександра Аронця в соціальних мережах Фейсбук і Твіттер про те, що під час одного із зіткнень у Верховній Раді вона вкрала натільний хрестик у народного депутата України Олега Гелевея. Отже, вона вимагає стягнення зі свободівця 250 тисяч гривень, а також спростування нібито недостовірної інформації, що, на її думку, міститься в замітці націоналіста", - заявили в прес-службі "Свободи".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА