19:03 02.12.2013

В уряду є інформація про підготовку захоплення будівлі парламенту - Азаров на зустрічі з іноземними послами

1 хв читати
В уряду є інформація про підготовку захоплення будівлі парламенту - Азаров на зустрічі з іноземними послами

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що в уряду є інформація про підготовку захоплення будівлі Верховної Ради.

"Ми знаємо, що готується план захоплення будівлі Верховної Ради", - сказав він на зустрічі з послами іноземних держав у понеділок у Києві.

Прем'єр додав, що влада зі свого боку дала вказівку не застосовувати силу щодо мирних демонстрантів, проте так само, на переконання прем'єра, має діяти й інша сторона.

За словами М.Азарова, великий негатив несе блокування будівлі уряду і Мінфіну, адже люди не можуть потрапити на роботу і виконувати свої обов'язки.

"Невже ви сумніваєтеся, що у нас не вистачить сил розчистити будівлю Кабміну за 10 хвилин - І уряд буде розчищено. Але ми не йдемо на застосування сили", - сказав прем'єр.

М.Азаров також додав, що якщо здійснюватиметься спроба захоплення будівлі українського парламенту, то правоохоронні органи діятимуть у рамках законодавства.

"Якщо завтра відбудеться спроба захоплення будівлі Верховної Ради, то правоохоронні органи не допустять цього. Ми не маємо права допустити захоплення Верховної Ради", - сказав прем'єр.

Він також додав, що органи внутрішніх справ діятимуть у суворій відповідності із законом, і закликав опозицію не допустити провокацій із боку учасників акцій протесту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА