16:25 08.12.2013

У Харкові відбувся рок-концерт у підтримку київського Євромайдану

2 хв читати

У Харкові біля пам'ятника Т.Шевченку відбувся рок-концерт на підтримку Євромайдану, в якому взяли участь Сергій Жадан і "Собаки в космосі" (Харків), "Транс-Формер" (Полтава), "ДК Dance" (Суми), Вертеп (Дніпропетровк), "Stone Band", (Донецьк) тощо.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", і молодь, і люди старшого віку танцювали і навіть водили хороводи під музику.

Багато хто традиційно прийшов із прапорами України та ЄС, а також плакатами "Без люстрації не буде вільної нації!", "Доки ми разом нас не подолати", "Панду-геть!" (підпис під пандою кунг-фу з головою президента України Віктора Януковича) тощо. До пам'ятника Шевченка прикріпили листки з карикатурами на "Беркут", що розганяє Євромайдан.

Крім рок-гуртів із різних міст Східної України, виступила також російська рок-виконавиця Умка.

Свою підтримку Євромайдану також висловив російський письменник Олексій Радов.

"Ви великі молодці, що стільки людей вийшли і показали цьому "Беркуту" з його невиправданою жорстокістю, що так робити не треба. Гордість за вас і дика заздрість, тому що у нас народ після того, як трошки побили, навпаки, взагалі перестав виходити. А тут така одностайність, без політичних гасел, все дуже дружелюбно... Спасибі вам велике, що ви це робите, ви нам дуже допомагаєте!", - сказав О.Радов.

Присутні також ухвалили резолюцію з вимогою відновити євроінтеграційний процес, покарати винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, порушити кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ, звільнити всіх політв'язнів, відправити у відставку уряд та провести дострокові парламентські та президентські вибори.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА