10:52 11.12.2013

Розмови про Митний союз на найближчих переговорах із Росією не буде - Азаров

1 хв читати
Розмови про Митний союз на найближчих переговорах із Росією не буде - Азаров

Прем'єр-міністр України Микола Азаров запевняє, що розмови про Митний союз на найближчих переговорах із Росією не буде.

"Ніяких розмов про Митний союз не буде, ніяких документів уряд не готує. Я хочу одразу запобігти спекуляціям", - заявив М.Азаров, відкриваючи засідання уряду в середу.

М.Азаров повідомив, що 17 грудня відбудеться чергове засідання українсько-російської міждержавної комісії, і зараз уряд працює над підготовкою двосторонніх документів.

Серед цих документів, зокрема, протокол про постачання товарів і виробничої кооперації в 2014 році, меморандум про спільні дії з організації спільного будівництва транспортного переходу через Керченську протоку, угода між урядами двох країн про практичне організаційно-технічне забезпечення спільного контролю в пунктах пропуску через українсько-російський державний кордон.

"Ось усі ці питання, які ламають нашу двосторонню торгівлю. Усі ці питання, над якими ми працювали понад два роки, нині ми близькі до їх вирішення", - сказав він.

Прем'єр також наголосив, що саме цей перелік документів уряд розгляне на своєму засіданні.

Також М.Азаров додав, що під час засідання комісії планується підписати план дій із врегулювання торговельних обмежень у двосторонній торгівлі між Україною та Росією на 2013-2014 роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА