13:35 15.12.2013

Нардеп В.Чумак: О.Попову, В.Коряку та іншим відстороненим загрожує небезпека, і СБУ має забезпечити їм цілодобову охорону

1 хв читати

Народний депутат (фракція "УДАР") Віктор Чумак переконаний, що Генпрокуратура та Служба безпеки України мають забезпечити цілодобову охорону голові Київської міськдержадміністрації Олександру Попову, усуненому з посади начальника київської міліції Валерію Коряку та заступнику начальника київської міліції Петру Федчуку.

"Ми вважаємо, що на сьогодні особам, яких притягнуто до відповідальності, а саме: генералу В.Коряку, колишньому голові Київської міської державної адміністрації О.Попову, заступнику генерала Коряка П.Федчуку, загрожує величезна небезпека. Ми пам'ятаємо випадок із Кравченком (екс-глава МВС Юрій Кравченко, в березні 2005 р. був знайдений мертвим із двома вогнепальними пораненнями в голову; за офіційною інформацією, покінчив життя самогубством - ІФ)", - заявив В.Чумак на брифінгу в прес-центрі в Будинку профспілок у неділю.

У зв'язку з цим, він наголосив: "Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури, СБУ забезпечити цілодобову охорону цих людей".

Як повідомлялося, 14 грудня співробітники Генпрокуратури України вручили повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв'язку з подіями, які сталися в ніч на 30 листопада на майдані Незалежності, заступнику секретаря РНБО Володимиру Сівковичу, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, колишньому начальнику київської міліції Валерію Коряку та заступнику начальника київської міліції Петру Федчуку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Сіра зона" на півночі Харківщини не збільшилася, відбуваються активні бої - Синєгубов

EBU дискваліфікувала учасника "Євробачення-2024" від Нідерландів

Форум "Інклюзивне відновлення громад" відбувся в Києві

Жителям прикордоння на Сумщині рекомендують утриматися від відвідування кладовищ

Росіяни скинули КАБи на Херсонську область, є загиблий

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

Понад 1,6 тис. абонентів залишилися без газу в Харківській області через обстріли РФ - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА