20:05 16.12.2013

Серіали, фільми та реаліті-шоу лідирують серед найпопулярніших запитів Google у 2013 р.

2 хв читати

Серіали, фільми та реаліті-шоу лідирують серед найпопулярніших запитів Google у 2013 році, йдеться в прес-релізі компанії, оприлюдненому в понеділок.

Зокрема, Google представила щорічний підсумковий рейтинг популярних запитів року - Google Zeitgeist 2013.

До трійки найпопулярніших запитів увійшли серіал "Свати-6", "Фільми-2013" і реаліті-шоу "Холостяк 3". Також до десятка популярних запитів увійшли "Євробачення-2013", серіал "Роксолана. Чудовий вік", "Боксерський бій Кличко – Повєткін" і "Метеорит у Челябінську".

Людиною року, за версією Google, став боксер Володимир Кличко. На другому і третьому місцях - співачка Тіна Кароль і актор Андрій Панін. До десятка також увійшли співачка Злата Огневич, бізнесмен Борис Березовський і Кейт Міддлтон, дружина спадкоємця британського престолу.

Подією року було названо "Євробачення-2013". Другу і третю сходинки рейтингу Google Zeitgeist зайняли "Бій Кличко - Повєткін" і "Метеорит у Челябінську". До десятка також увійшли "Врадіївка", "Новий Папа Римський", "Сноуден", "Розлучення Путіна" та "Євромайдан".

Фільмом року було названо "Форсаж-6". Також до десятка ввійшли "Залізна людина-3", "Сталінград", "Однокласники-2", "Ілюзія обману", "Війна світів Z".

Три перші місця в рейтингу серіал року посіли "Свати-6", "Сила повернення додому" та "Чудовий вік". Крім того, серед популярних цього року серіалів - " Карпов-2", "Нерівний шлюб" і "Кухня".

Найпопулярнішим серед українців ТБ-шоу названо реаліті-шоу "Холостяк-3". Крім того, в десятці найпопулярніших - "Хочу до ВІА Гри", "Все буде добре", "Голос. Діти" і "Кохання без кордонів".

Найпопулярнішим запитанням у 2013 році в українців було "Що таке кохання?". Крім того, користувачів цікавило "Що таке інстаграм?", "Що таке дефолт?", "Що таке щастя?" і "Що таке вихованість?".

Ставлячи запитання "чому", українські користувачі найчастіше запитували "Чому помер Панін?", "Чому я ідіот?", "Чому розлучився Путін?", "Чому вмирають комарі?", "Чому люди курять?" і "Чому подорожчали яйця?".

Трійка популярних запитів із запитанням "як?" така: "як зробити скрін?", "як подобатися чоловікам?" і "як зробити гіфку?". Українців також цікавило, "як зламати wi-fi?", "як зберегти сім'ю?", "як фарбувати яйця?" і "як схудла Пугачова?".

Покупкою року, за версією Google, став смартфон Lenovo k900. Крім того, серед найпопулярніших покупок - iPhone 5, HTC One, зелена кава та вживаний велосипед.

Google ZeitGeist (від нім. "Дух часу" ) - це інструмент, що допомагає відстежувати, які пошукові запити стають популярними, а які втрачають популярність у певний період часу. В результаті аналізу та підрахунку тих чи інших запитів ZeitGeist наочно показує, що найбільше сьогодні цікавить людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія перемогла в "Євробаченні-2024", Україна посіла 3 місце

ШВЕЙЦАРІЯ ПЕРЕМОГЛА В "ЄВРОБАЧЕННІ-2024". УКРАЇНА ПОСІЛА 3 МІСЦЕ

Частина української делегації у фіналі "Євробачення-2024" одягнена у футболки "Free Azovstal Defenders"

До складу нацжюрі "Євробачення-2024" увійшли Alyosha, Горова, Коляденко, Томільченко і Нагорняк

Нацжурі України на "Євробаченні-2024" поставило найвищі бали Швейцарії, Ірландії та Швеції

ЦАХАЛ закликає евакуюватися жителів Гази, які залишилися в Рафасі, напередодні розширення військової операції

Польща зміцнює східний кордон через загрози гібридної війни з боку Білорусі

УЗ відключила підсвічування п'яти найбільших вокзалів країни для зменшення споживання електроенергії

Alyona Alyona & Jerry Heil зі сцени у фіналі "Євробачення-2024": Єдності для світу, мир і свободу для України

Вибух у Броварах стався під час затримання правопорушника, який кинув гранату в поліцейського - МВС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА