13:52 22.12.2013

Міліція Києва відкрила провадження за фактом нападу на журналіста "Дорожнього контролю"

2 хв читати

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом конфлікту за участю журналіста видання "Дорожній контроль".

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадскістю ГУМВС України в м.Києві, в суботу о 22.25 до чергової частини Оболонського райуправління надійшло повідомлення про те, що на Гостомельському шосе горить автомобіль. На місце події виїхала слідчо- оперативна група та керівництво столичної міліції.

"За цією адресою правоохоронці виявили обгоріле авто. Неподалік перебував і водій. Чоловік був поранений у ділянку грудної клітини. Тому йому негайно викликали швидку допомогу. Надалі постраждалий розповів, що трохи раніше він рухався автомобілем трасою Київ-Гостомель. Його наздогнала інша машина і притиснула до узбіччя, водій зупинився. Після цього до нього підійшли невідомі, завдали йому тілесних ушкоджень, підпалили автомобіль і зникли в невідомому напрямку", - наголошується в повідомленні.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського райуправління столичної міліції розпочав кримінальне провадження за ст. 296 КК України - "Хуліганство" і ст. 194 Кримінального кодексу України - "Умисне знищення або пошкодження майна".

"Проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до скоєння кримінального злочину", - розповіли в прес -службі.

Як повідомляв у ніч на неділю сайт "Дорожнього контролю", на журналіста Володимира Моралова було скоєно напад. "Нападники заблокували його автомобіль, увірвалися до салону і перетягли Володимира на заднє сидіння. Володимир почав відстрілюватися зі свого пістолета - одна куля потрапила в бандита, друга - в лобове скло. Після цього в активіста відняли пістолет", - наголошується на сайті. За словами керівника прес-служби "Дорожнього контролю" Єгора Воробйова, нападники вимагали від В.Маралова флешку з відеокамери активіста Андрія Дзиндзі.

"Його витягли з машини, відвели на 20 метрів, приставили пістолет впритул і запитали - де точно живе Андрій, де флешка, де вся апаратура і де Гончаренко (журналіст ДК?) Він сказав "не знаю" і йому вистрілили в упор. Після цього зловмисники спалили автомобіль Володимира Моралова, наразі активіста доправлено до ЛШД", - сказав О. Воробйов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 46 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина поранена

ВИБУХ У ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

За добу відбулося 77 бойових зіткнень, 7 - ще тривають, найгарячішим залишається покровський напрямок

110 ОМБ ім. М.Безручка: Збито черговий ворожий СУ-25

Нова зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться 20 травня

У Москви немає шансу підкорити нашу країну, наших людей, свідомість та історію

У Києві відкрили пам'ятний камінь на місці майбутнього меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА