10:02 09.01.2014

Черновецький знову став батьком і в політику повертатися поки що не планує

2 хв читати

Екс-мер Києва Леонід Черновецький утретє став батьком - 3 січня його дружина Олена Савчук народила сина Гавриїла, пише газета "Сегодня".

В інтерв'ю виданню Л.Черновецький повідомив, що дружина й син почуваються чудово. Хлопчик народився в Європі, вага 3550 г, зріст 52 см.

"Назвали ми його з Оленою на честь мого діда - сибіряка Гавриїла, який був освіченою людиною і заможним селянином села Вовча Бурла (Алтайський край) і, зі слів моєї мами, був племінником письменника Гончарова, незаконнонародженим сином його брата, і виріс у його сім'ї", - пояснив він вибір імені для сина.

Колишній мер Києва також повідомив, що має намір жити з сім'єю і в Грузії - "будинок майже добудував", і в Україні: "Маю я там будинок, про який ви знаєте, скромний, але зручний. І Гавриїл буде в нас українцем!".

На запитання, чи не планує він балотуватися в мери української столиці, Л.Черновецький відповів невизначено: "Провокаційне запитання. Але я вам так відповім. Коли настане мій час, коли мене розумітимуть, а не вигадуватимуть усілякі дурниці про мене, тоді і приїду".

Він додав: "Ви можете зазирнути на мій офіційний сайт і подивитися, які закони я подавав до Верховної Ради, й оцінити моє мислення і мій внесок у розвиток України. Й вам одразу стане зрозуміло, хто в Україні космонавт, а хто - патріот".

Серед планів Л.Черновецького - збільшення фінансування благодійних проектів в Україні та Грузії: "Я у зв'язку з народженням сина дав собі слово збільшити фінансування ще на один мільйон доларів благодійних проектів в Україні та Грузії. В мене багато ідей, як залучити до благодійності і самих українців, і грузинів. Люди мають розуміти, що потрібно допомагати тим, кому погано, а не лише родичам або знайомим. У цьому бачу наразі свою основну місію".

Екс-мер Києва побажав жителям столиці в новому році вірити в те, що вони можуть обрати собі "гідного мера" й ніколи не помиляються у своєму виборі.

"У киян має бути "свій" мер, і не за його політичною приналежністю, а за його людськими та діловими якостями. Ну, й закон має бути про відкликання не лише мера, а й будь-якого політика будь-якої величини, якщо він не зможе впоратися зі своїми обов'язками", - упевнений Л.Черновецький.

Київський міський голова Л.Черновецький 1 червня 2012 року написав заяву про відставку з посади мера столиці. 12 липня Київрада взяла до відома факт дострокового припинення його повноважень.

Л.Черновецький уже має двох дітей від першого шлюбу - сина Степана й дочку Христину. З попередньою дружиною Аліною Айвазовою розлучився наприкінці 2011 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА