19:12 14.01.2014

МВС має результати експертиз у справі про побиття Чорновол, але поки що не може їх оприлюднити

2 хв читати

Міністерство внутрішніх справ уже має результати експертиз, які можуть вказувати на осіб, котрі перебували в автомобілі під час конфлікту з Тетяною Чорновол, проте оприлюднення цієї інформації може вплинути на свідчення потерпілої, повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України.

Як повідомив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олександр Гнатів, Т.Чорновол наразі перебуває в лікарні, і правоохоронці чекають, доки її випишуть, щоб виконати всі необхідні слідчі дії за її участю: упізнання, слідчий експеримент, одночасний допит.

"Щодо алібі деяких підозрюваних, то вся інформація ретельно перевіряється. Але ми ніколи і не стверджували, що всі підозрювані перебували на місці скоєння злочину. Для того слідство і потрібне, щоб встановити ступінь участі кожного підозрюваного у вчиненні злочину", - додав заступник начальника ГСУ МВС.

"Наразі ми не можемо оприлюднити результати експертиз, які дають відповідь на запитання, хто перебував в автомобілі, щоб це не вплинуло на показання потерпілої, з якою планується проведення слідчих дій після її одужання", - наголосив О.Гнатів.

Як повідомлялося, Т.Чорновол побили в ніч на 25 грудня. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі, її "підрізав" невідомий автомобіль темного кольору. Зловмисники витягнули Т.Чорновол і побили, після чого дівчину кинули в кювет.

Міліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство), після допиту Т.Чорновол 26 грудня провадження було додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України (завдання тяжких тілесних ушкоджень).

У справі шестеро підозрюваних, п'ятеро з них перебувають під арештом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА