12:20 19.01.2014

Люди збираються в Києві на Майдані на народне віче. Біля Адміністрації президента "Беркут" прикрасили дитячими іграшками

1 хв читати

Прихильники євроінтеграції України і противники нинішньої влади поступово збираються на народне віче на столичному майдані Незалежності.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", наразі там перебувають кілька тисяч осіб. Переважно вони зосереджені біля сцени. Люди тримають партійні прапори, а також прапори України та Євросоюзу. Інша частина Майдану і прилеглі до нього вулиці заповнені поки ще не дуже сильно.

Водночас у київському метрополітені спостерігається значний пасажиропотік.

Дещо раніше під стінами Адміністрації президента України відбулася акція "закидання "Беркута" іграшками". Акцію через соцмережі організували українки. Вони прийшли на вул.Банкову з шоломами на голові та масками (переважно медичними) на обличчях.

Жінки підійшли до кордону силовиків і поклали під щити дитячі м'які іграшки. Учасниці акції тримали в руках плакати з номерами ухвалених 16 січня Верховною Радою резонансних законів і слоганами про те, що "майбутнє в Україні більше неможливе".

На 12.00 неділі на майдані Незалежності заплановано проведення чергового народного віче.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА