17:53 29.01.2014

Суди Києва обрали запобіжний захід 64 підозрюваним у заворушеннях на вул. Грушевського, з них 49 узято під варту - прокуратура

1 хв читати

Районні суди Києва на сьогодні ухвалили рішення про запобіжні заходи 64 підозрюваним у масових заворушеннях на вул. Грушевського в Києві - утримання під вартою, під домашнім арештом, особисте зобов'язання.

"Рішеннями Дніпровського, Оболонського, Подільського, Солом’янського та Шевченківського судів до 14 осіб застосовано домашній арешт. З одного з учасників подій Святошинський райсуд узяв особисте зобов'язання. Стосовно інших 49 підозрюваних у масових заворушеннях на Грушевського столичні суди ухвалили рішення про утримання під вартою", - повідомила керівник прес-служби прокуратури Києва Яна Соболевська.

За її словами, Солом’янський суд заарештував десятьох підозрюваних, Святошинський - дев'ятьох, Дарницький і Деснянський ухвалили по вісім рішень, Голосіївський - сім, Дніпровський - чотири, по одному рішенню ухвалили Оболонський, Подільський і Шевченківський суди.

У прокуратурі наголошують, що "зазначені особи підозрюються у масових заворушеннях, що тривали у центрі столиці та супроводжувалися насильством, підпалами, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя (ч. 2 ст. 294 КК України)".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА