18:03 14.03.2014

TUI Ukraine пропонує можливість придбання турів у розстрочку у зв'язку з ситуацією в Україні

2 хв читати

Туристичний оператор TUI Ukraine розробив проект придбання турів із можливістю розстрочки спільно з Альфа Банк Україна.

Як повідомив директор контрольованої дистрибуції компанії Тарас Демура під час прес-конференції в Києві в п'ятницю, за умови придбання туру в розстрочку, його вартість залишиться фіксованою. Залежно від першого платежу та термінів виплат, турист може отримати кредит на купівлю туру під 0% річних протягом пільгового періоду у п'ять місяців, і до 1,75% - 2,5% щомісячної комісії після закінчення пільгового періоду. Термін виплати кредиту може досягати двох років.

"Цей проект особливо актуальний сьогодні, зважаючи на політичну та економічну кризу в країні. Тури під 0% розстрочки можна буде придбати на всі напрямки TUI Ukraine", - зазначив Т.Демура.

Відповідаючи на запитання, чи є у компанії який-небудь механізм хеджування ризиків зростання курсу валют під час продажу турів у розстрочку, Т.Демура повідомив, що загалом хеджування туризму в Україні не популярне, вартість валютного хеджування може змінюватись від 6% до 10%, а це унеможливлює встановлення нижчих цін.

"Туроператори страхуються дуже просто - вони фіксують курс валют на день оплати. Якщо ви заплатили за тур вартістю $1 тис. тільки частково, то курс долара буде зафіксовано на день цієї сплати, і через місяць, приміром, вам знову виставлять рахунок у гривнях еквівалентний необхідній сумі у доларах з цього фіксованого курсу. Таким чином у справедливих умовах перебувають і компанії та туристи", - повідомив він.

Компанія TUI Ukraine є частиною TUI Rissia&CIS - спільного підприємства туристичної компанії TUI Travel PLC і російської інвесткомпанії "З-груп Капітал Менеджмент".

У 2013 році до складу компанії увійшов туроператор Turtess Travel, що вивело TUI Ukraine в ряд лідерів туристичного ринку України.

TUI Ukraine працює більше ніж на 25 туристичних напрямках, серед яких країни Європи, Азії, Африки, щорічно обслуговуючи близько 250 тис. клієнтів.

Франчайзингова мережа агенцій TUI Ukraine в країні налічує на сьогодні 160 офісів.

До групи TUI Travel PLC входить понад 240 брендів, серед яких туроператори, круїзні компанії, авіаперевізники, готельні ланцюжки тощо.

Понад 55% акцій TUI Travel PLC належать групі TUI AG, найбільшим акціонером якої є структури російського підприємця Олексія Мордашова.

Група обслуговує близько 30 млн туристів, працює в 180 країнах.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА