09:39 20.03.2014

Глава МВС України закликає не провокувати конфліктів у країні

1 хв читати
Глава МВС України закликає не провокувати конфліктів у країні

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликає не дестабілізувати ситуацію в Україні та не провокувати конфліктів у країні.

"Це непросте питання - воно пов'язане з вуличними заворушеннями, воно пов'язане з певною реакцією. Саме тому відбуваються такі мої заяви про те, що я попереджаю, незалежно від політичних кольорів, колірної диференціації штанів та інших дружніх стосунків (маються на увазі заклики до добровільної здачі зброї - ІФ). Ми щодня вилучаємо величезну кількість зброї різних варіантів і мастей", - розповів А.Аваков у середу на прес-конференції в Києві.

Він наголосив, що необхідно будувати "нормальну адекватну країну", й загальну довіру мають здобути міліція, Національна гвардія і Збройні сили. "Нічого іншого немає. Будь-які інші екстремістські дії, хоч би під якими гаслами вони були. "Ми запалюємо попереджувальну шину на Грушевського, тому що ми вважаємо, що треба атакувати Росію, а ви не атакуєте" - так видав один з активістів. Я вважаю, що це ідіоти та провокатори", - переконаний міністр.

Він вважає, що Україні наразі потрібні "контроль над ситуацією і концентрація сили в одних руках". "Той, хто діє інакше, руйнує нас зсередини", - підсумував А.Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Троє людей загинули в ДТП за участю вантажівки на Київщині - поліція

Україна провела ще один раунд переговорів із Португалією про безпекову угоду

Окупанти обстріляли Нікопольський район понад 15 разів за день, пошкоджено 12 будинків, без жертв - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА