15:13 20.03.2014

Людину, яка відкрила вогонь 18 березня в Сімферополі на вул. Кубанській, наразі не затримано - прокуратура

1 хв читати

У прокуратурі Криму називають недостовірною інформацію про затримання снайпера, який убив двох людей 18 березня на вул. Кубанській у Сімферополі.

"Не підтверджується інформація про затримання стрілка. Вона недостовірна, нікого не затримано поки що, на жаль", - заявила агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер прес-секретар прокуратури Республіки Крим Наталія Бояркіна.

Як повідомлялося, у вівторок у Сімферополі російські військовослужбовці і представники "самооборони Криму" в результаті штурму захопили фотограметричний центр Центрального військово-топографічного та навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України. Під час штурму одного українського військовослужбовця було вбито, одного важко поранено. Пізніше стало відомо про загибель представника "самооборони Криму".

Представник командного Центру повідомив агентству, що українські військовослужбовці не відкривали вогонь. "Ми зі свого боку стрілянину не вели. Зараз частину роззброїли. Для з'ясування ситуації прибув генерал-лейтенант російських Збройних сил. Наразі з'ясовується, хто відкрив вогонь", - сказав представник командування Центру.

У зв'язку з подією, в.о. верховного головнокомандувача ЗС України Олександр Турчинов і в.о. міністра оборони Ігор Тенюх вирішили, що на підставі наказу начальника Генштабу, військовим частинам, дислокованим в Криму, дозволено застосовувати зброю з метою захисту свого життя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА