16:53 02.04.2014

СБУ оголосила в розшук Рустама Теміргалієва

1 хв читати

Першого віце-прем'єра самопроголошеної Республіки Крим Рустама Теміргалієва оголосило в розшук слідче управління Службою безпеки України за підозрою в діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті українського МВС у розділі списку осіб, що переховуються від органів влади, Р.Теміргалієва оголошено в розшук згідно з "постановою суду про дозвіл на затримання з метою приводу".

Як повідомлялося, 5 березня Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив клопотання органів досудового слідства про затримання спікера кримського парламенту Володимира Константинова і призначеного парламентом Криму прем'єром АРК Сергія Аксьонова.

Також 17 березня Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про затримання і привід до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою самопроголошеного прокурора АРК, громадянки України Наталії Поклонської.

Крім того, 17 березня надано дозвіл на затримання і привід до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою незаконно призначених міністра МНС АРК Сергія Шахова та в. о. начальника прикордонної служби АРК Віктора Мельниченка, начальника Головного управління внутрішніх справ в АРК Сергія Абісова і начальника Головного управління СБУ в АРК Петра Зими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА