10:51 16.04.2014

У Донецьку група озброєних осіб захопила міськраду

1 хв читати

У Донецьку невідомі озброєні особи в масках, попередньо, семеро осіб, захопили будівлю міської ради.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", захоплення сталося в середу вранці після зустрічі мера Олександра Лук'янченка з представником місії ОБСЄ.

Під час захоплення пострілів не було - люди просто зайшли без опору.

Вони попросили всіх присутніх у міськраді полишити будівлю і наразі виносять з кабінетів документи. Журналістам категорично забороняють знімати те, що відбувається на фото - і відеокамери.

Водночас, як пише донецький портал "Острів" з посиланням на співробітника міськради, озброєні люди заявляють, що не становлять загрози для співробітників будівлі і пропонують всім залишатися на робочих місцях. Наразі з ними проводять переговори для того, щоб з'ясувати їхні вимоги і вирішити ситуацію. Ці особи зараз перебувають на першому поверсі і на сходах між поверхами.

Інтернет-видання "КІД" уточнює, що у збройних людей на рукавах пов'язки з написом "Оплот".

Спочатку їх було близько п’ятеро осіб, проте їх кількість збільшується. Вони виносять з будинку оргтехніку і документи, а руху всередині міськради не перешкоджають. Незважаючи на те, що триває евакуація, співробітники вільно входять і виходять з будівлі.

"Будівля не оточена, але по кутах стоять озброєні групки у балаклаві. Можливо, у них є снайперські гвинтівки",- зазначає видання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА