17:52 16.04.2014

Правоохоронці Донецької області запрошують добровольців вступити до батальйонів патрульної служби особливого призначення

1 хв читати

У Донецькій області створюються батальйони патрульної служби міліції особливого призначення "Донецьк-1", "Донецьк-2" і "Артемівськ", куди на посади рядового та молодшого начальницького складу запрошуються добровольці.

Як повідомили в управлінні кадрового забезпечення ГУМВС України в Донецькій області в середу, батальйони створюються "з метою належного забезпечення прав і свобод громадян, захисту суспільства від злочинних посягань, для охорони громадської безпеки".

Кандидати на службу мають бути громадянами України віком від 19 до 35 років, які пройшли службу у Збройних силах України або мають непризовний вік від 25 років. Добровольці також не повинні мати кримінального минулого.

Як повідомлялося, 13 квітня глава МВС України Арсен Аваков прийняв рішення про створення корпусу спецпідрозділів МВС на основі громадських формувань на всій території країни.

"Донецьк отримає свій спецпідрозділ, створений із патріотів країни та Донбасу. Луганськ - свій із луганчан. У Дніпропетровську буде створено спецпідрозділ "Дніпро". Миколаїв, Одеса, Херсон, Харків - практично кожен регіон отримає можливість мати такий стабілізаційний спецпідрозділ. Спочатку схід і південь, потім центр і захід країни", - написав міністр на своїй сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА