14:10 19.04.2014

У лідерів Меджлісу кримськотатарського народу виникають проблеми з в'їздом до Криму

1 хв читати

Прикордонники в Криму не хотіли пропускати на півострів лідера меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова і екс-лідера меджлісу Мустафу Джемілєва нібито через те, що прізвище М.Джемілєва - у списку нев'їзних. Однак через якийсь час їм все-таки дозволили в'їхати до Криму.

"Понад 40 хвилин Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров перебували на адміністративному кордоні Криму з Україною, оскільки прикордонна служба Республіки Крим не пропускала Мустафу Джемілєва і осіб, що його супроводжували, мотивуючи тим, що нібито ім'я та прізвище всесвітньо відомого дисидента внесено до списку нев'їзних громадян на територію Криму", - написала керівник прес-служби меджлісу кримськотатарського народу Ліля Муслімова на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, після з'ясування ситуації в телефонному режимі прикордонники передали паспорти М.Джемілєву і Р.Чубарову, "побажавши щасливої дороги".

Л.Муслімова пише, що інцидент стався на адміністративному кордоні в Армянську.

Як повідомлялося, наприкінці березня самопроголошений Держрада республіки Крим опублікувала список персон нон ґрата, що містить понад 300 осіб. Але прізвищ М.Джемілєва і Р.Чубарова там немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА