10:37 23.04.2014

Україна направила звернення до МВФ про кредит і очікує рішення протягом 10 днів - Яценюк

1 хв читати
Україна направила звернення до МВФ про кредит і очікує рішення протягом 10 днів - Яценюк

Український уряд направив Міжнародному валютному фонду (МВФ) звернення про надання кредиту та сподівається до кінця місяця отримати відповідь, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Сподіваюся, що до кінця поточного місяця Міжнародний валютний фонд розгляне наше звернення та ухвалить відповідне рішення (...) Яким воно буде, ми дізнаємося протягом найближчих десяти днів", - сказав він, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

За його словами, напередодні ввечері уряд підготував текст звернення до МВФ про отримання кредиту та відновлення програми, що дасть змогу стабілізувати економічну ситуацію в Україні.

А.Яценюк поцікавився у міністра фінансів Олександра Шлапака долею цього звернення, і глава Мінфіну повідомив: "Ми відправили документи вчора вже пізно вночі, Вашингтон їх отримав, і наша місія підготувала весь необхідний пакет... і передала керівництву".

Згідно з інформацією на сайті МВФ, на порядку денному виконавчої ради директорів фонду аж до 2 травня включно українське питання відсутнє.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА