16:42 19.05.2014

Україна звернулася до Ізраїлю за допомогою в розслідуванні подій 2 травня в Одесі

1 хв читати
Україна звернулася до Ізраїлю за допомогою в розслідуванні подій 2 травня в Одесі

Україна просить Ізраїль направити спеціалістів для експертизи для проведення експертизи щодо загибелі людей у Будинку профспілок в Одесі 2 травня.

"Для того, щоб більш ретельно і більш кваліфіковано провести експертизу, ми направили до посольства Ізраїлю запити, щоб вони надали нам кваліфікованих фахівців, які у них є, допомогти нам провести кваліфіковану експертизу і надати висновки і розставити крапки над "і", - сказав начальник головного слідчого управління МВС України Віталій Сакал на прес-конференції в понеділок у Києві.

За його словами, основні питання, які належить з'ясувати експертизі - кількість хлороформу, що могло бути в Будинку профспілок, "в яких пропорціях він був, був він змішаний з бензином, соляркою, які були у запальній суміші".

Правоохоронець також зазначив, що українська сторона очікує в найближчі дні відповідь Ізраїлю і сподівається на те, що направлять експертів в Україну.

За словами В.Сакала, від вогнепальних поранень 2 травня загинули шестеро людей, 17 поранені.

"Є й кульові поранення, і дробовы", - зазначив начальник ГСУ МВС України, додавши, що не може уточнити, з якого саме виду зброї були нанесені поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА