10:49 25.05.2014

В Україні більшість дільниць на виборах президента відкрилися вчасно, у двох східних областях вибори проходять у дев’яти округах із 34 - голова ЦВК

2 хв читати
В Україні більшість дільниць на виборах президента відкрилися вчасно, у двох східних областях вибори проходять у дев’яти округах із 34 - голова ЦВК

Переважна більшість виборчих дільниць в Україні на позачергових виборах глави держави в неділю відкрилися вчасно, в Луганській області вибори проходять у двох округах із 12, у Донецькій - у семи з 22, повідомив голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайло Охендовський.

Він зазначив, що переважна більшість дільниць у всіх регіонах, крім Донецької та Луганської областей, відкрилися вчасно, хоча на деяких були невеликі затримки.

М.Охендовський, зокрема підтвердив, що в Херсонській області одну із дільниць закидали "коктейлями Молотова", але пожежу швидко локалізували, тому виборча документація і бюлетені не постраждали і дільниця відкрилася вчасно.

Голова ЦВК також зазначив, що в Луганську та Донецьку області доставлено бюлетені для всіх окружних виборчих комісій, проте передати їх безпосередньо комісіям поки що неможливо через те, що самі комісії не працюють у зв'язку з погрозами і залякуванням їхніх членів з боку представників незаконних збройних формувань.

За його словами, в Луганській області в окрузі №114 (центр - смт Біловодськ) з 197 виборчих дільниць відкрилося 98, в окрузі №115 (центр - м.Сватове) з 200 дільниць відкрилися 186.

У Донецькій області в окрузі №47 (центр - смт Олександрівка) голосування відбувається - там відкрито 19 із 114 дільниць. У цьому самому окрузі перебуває м.Слов'янськ, але там голосування не проводиться.

В окрузі №49 (центр - м. Добропілля) із 100 дільниць відкриті 77, в окрузі №50 (центр - м.Красноармійськ) із 130 дільниць відкрилися 55. У Маріуполі бюлетені доставлені у два округи: у 58-му працюють 112 дільниць зі 116, у 59-му - 90 зі 100. Також бюлетені доставлені в округ №61 (центр - м.Волноваха) - до 60 дільниць зі 123, а також в округ №62 (центр - смт Старобешеве) - до 40 дільниць зі 140.

М.Охендовський зазначив, що протягом дня органи влади шукатимуть можливість доставити бюлетені в інші округи або на інші діьниці, однак, за його словами, "шансів на це мало".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА