19:07 26.05.2014

Росiя проведе переговори з Україною щодо нормалiзацiї залiзничного сполучення з Кримом - Козак

1 хв читати

Росiя проведе переговори з Україною щодо нормалiзацiї залiзничного сполучення з Кримом, заявив журналiстам вiце-прем'єр РФ Дмитро Козак.

"Нинi полiтичний процес, напевно, змiниться в Українi, i пiсля цього провадитимемо переговори для того, щоб це (невизначенiсть у русi потягiв до Криму через територiю України - IФ) припиняти. Нiкому - нi Росiї, нi Українi, нi Криму - припинення залiзничного сполучення не потрiбне", - сказав вiн.

Минулої п'ятницi у ВАТ "Росiйськi залiзницi" (РЗ) "Iнтерфаксу" повiдомляли, що монополiя наразi не визначилися з необхiднiстю курсування прямих потягiв Росiя-Крим. "Найближчим часом вiдбудеться робоча зустрiч залiзничних адмiнiстрацiй, на якiй буде погоджено актуальнiсть введення прямих потягiв Росiя-Крим (наприклад, значне збiльшення пасажирських перевезень у зв'язку iз сезоном масових лiтнiх перевезень)", - зазначав спiврозмовник агентства.

При цьому в РЗ агентству повiдомляли, що поромне сполучення Крим-Кавказ повнiстю задовольняє попит пасажирiв на перевезення на пiвострiв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА