11:22 21.06.2014

Бойовики вчинили кілька нападів на позиції українських силовиків після того, як ті припинили вогонь о 22.00 п'ятниці, - "Інформаційний спротив"

1 хв читати

Керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляє про те, що починаючи з 22.00 п'ятниці, коли силовики припинили вогонь по позиціях ополченців у рамках реалізації мирного плану президента України Петра Порошенка, бойовики вчинили низку нападів на позиції сил антитерористичної операції (АТО).

"Бойовики вели мінометний обстріл у бік Російської Федерації по пунктах пропуску "Ізварине" та "Успенка", - написав Д.Тимчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він зазначив, що внаслідок цього інциденту поранень дістали дев’ятеро українських прикордонників.

"Із мінометів і 30-міліметрової артилерійської гармати обстріляно позиції сил АТО біля аеродрому Краматорська й на горі Карачун. Наші емісари відзначають дуже високу щільність вогню. Постраждалих з боку української армії немає", - наголосив керівник "Інформаційного спротиву".

Також Д.Тимчук заявляє про спробу штурму командного пункту військової частини, дислокованої біля населеного пункту Амвросіївки. Штурм здійснювався двома автомобілями "КамАЗ", українські військові не постраждали.

"Терористи обстріляли з АГС і мінометів блокпост сил АТО в районі населеного пункту Рубіжне та в районі Слов'янська", - зазначив Д.Тимчук. Унаслідок цієї події жертв із боку сил АТО також немає.

Отже, в ніч на суботу "всі напади терористів було відбито. Прицільним вогнем знищено вогневі точки бойовиків. Кількість убитих і поранених найманців уточнюється".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА