11:19 21.07.2014

Другий потяг із вагонами-рефрижераторами для транспортування загиблих унаслідок аварії Boeing 777 прибув до Тореза - держкомісія з розслідування аварії

1 хв читати
Другий потяг із вагонами-рефрижераторами для транспортування загиблих унаслідок аварії Boeing 777 прибув до Тореза - держкомісія з розслідування аварії

Другий потяг із чотирма вагонами-рефрижераторами для транспортування тіл загиблих пасажирів авіалайнера Boeing 777 "Малазійських авіаліній" прибув до м. Тореза о 16.25 неділі, повідомляє державна комісія з розслідування катастрофи літака.

Водночас, за даними комісії, перший потяг із запломбованими вагонами-рефрижераторами "досі не може зрушити з місця трагедії, оскільки терористи блокують його виїзд

"Держкомісія постійно через представників ОБСЄ, які перебувають на місці падіння літака, провадить діалог із бойовиками щодо можливості вивезення тіл загиблих", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, "держкомісія повністю готова забезпечити протягом трьох діб оперативне обстеження тіл і проведення аналізу ДНК загиблих".

"Українські медики, які входять до держкомісії, через Інтерпол мають доступ до бази зразків ДНК родичів усіх загиблих пасажирів літака Boeing 777", - наголосили в держкомісії.

"Спеціалісти ДСНС обстежили близько 109 кв. км території. Загалом до проведення пошукових робіт у зоні катастрофи літака та спеціальних робіт у м. Києві залучені 810 осіб, зокрема, від ДСНС України - 355 працівників та 35 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні.

Віце-прем'єр-міністр України В.Гройсман, який очолює держкомісію з розслідування, доручив кільком міністерствам опрацювати механізм оперативної видачі відповідних документів родичам загиблих в авіакатастрофі після всіх процедур ідентифікації тіл.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

Україна та Швеція розпочали переговори для укладення двосторонньої безпекової угоди

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

"Укренерго" на середу прогнозує відсутність обмежень енергопостачання з 07:00 до 18:00

Почастішали кібератаки на бухгалтерів, можливі шахрайські схеми із системами дистанційного банківського обслуговування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА