15:29 01.08.2014

Українські прикордонники зафіксували "Гради" у Брянській області й мотострілкову бригаду з Мурманської області в ростовському Донецьку

1 хв читати

Триває обстріл українських прикордонних пунктів з території Росії. У Донецьку Ростовської області зафіксовано перебування військовослужбовців 200-ої окремої мотострілкової бригади, передислокованої з Мурманської області.

"Збільшується кількість військових угрупувань ЗС РФ у прикордонних районах. У н. п. Донецьк (Ростовська обл. РФ) виявлено перебування військовослужбовців 200-ої окремої мотострілкової бригади, передислокованої з Мурманської обл.", - повідомляється на сайті Державної прикордоної служби України в п'ятницю.

За інформацією прикордонвідомства, вдень 31 липня бойовики обстріляли з мінометів блокпост поблизу Григорівки, також був один залп із "Граду" з території Росії (н. п. Ратихуватий). Пізно ввечері було обстріляно з тилу України блокпост поблизу н. п. Герасимівка.

Крім того, зафіксовано 50 мінометних пострілів у Луганській області неподалік н. п Нова Вільхова й Макарів.

У прикордонслужбі також зазначили, що 31 липня вранці поблизу н. п. Сизого (Луганська обл.) за 3 км від лінії кордону батальйон територіальної оборони "Чернігів" "виявив та знищив засідку".

Уранці побизу н. п. Красна Талівка (Луганська обл.) зафіксовано польоти чотирьох бойових вертольотів "Ка-52" ЗС РФ, які порушували повітряний простір України, а поблизу н. п. Стративої Стародубського району Брянської області, за 5 км від кордону, навпроти Чернігівської області, в лісовому масиві зайняли позиції 17 установок "Град", спрямовані у бік України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА