13:56 10.08.2014

Українські військові ведуть бої за Красний Луч - РНБО

1 хв читати

Українські військовослужбовці роблять усе для якнайшвидшого звільнення м.Красний Луч Луганської області, звільнення якого заблокує допомогу бойовикам, інформують у Раді національної безпеки та оборони.

"Цей населений пункт має дуже велике значення. Якщо зайняти цей пункт, це забезпечить блокаду тим шляхам, через які терористи отримують допомогу через кордон", - сказав у неділю на брифінгу в Києві спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Нині там тривають бої... Там справді нині дуже гаряче. І наші військові роблять усе, щоб звільнити його якомога швидше", - додав він.

При цьому, за словами А.Лисенка, українські військові дотримуються всіх правил ведення бою, щоб не постраждали місцеві жителі та інфраструктура.

Красний Луч розміщений на південному заході Луганської області, приблизно за 10 км від м. Антрацита Луганської області, за 15 км від м.Сніжного Донецької області та за 20 км на схід від місця падіння авіалайнера "Боїнг-777" Малайзійських авіаліній. До обласного центру - близько 60 км. Населення Красного Луча на початку 2013 року становило 124 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА