16:39 29.08.2014

Захоплені в полон російські десантники заявляють: До першого обстрілу думали, що на навчаннях

1 хв читати
Захоплені в полон російські десантники заявляють: До першого обстрілу думали, що на навчаннях

Російські десантники, яких захопили в Іловайську Донецької області в полон бійці антитерористичної операції, заявляють, що дізналися про те, що перебувають не на навчаннях, вже на території України, коли потрапили під обстріл.

На відео, опублікованому Еспресо.TV на відеосервісі YouTube в п'ятницю, десантники називають свої імена - Ахмедов Руслан Ахатович та Ільмітов Арсеній Аркадійович - і відповідають на запитання журналіста.

"Приїхали в Ростов, сказали: навчання. Вночі рушили колоною і опинилися вранці вже біля кордону. Потім заїхали туди, на саму вже територію України", - розповів Р.Ахметов.

На запитання журналіста Еспресо.TV коли вони зрозуміли, що це не навчання, відповів: "Коли вже потрапили під обстріл".

На чергове запитання, чи знали вони, що їм заряджають не навчальний, а бойовий боєкомплект, Р.Ахметов відповів: "Вже на кордоні видавали".

Відео знято в будівлі школи в оточеному незаконними збройними формуваннями і частинами російської армії Іловайську Донецької області, де облаштовано імпровізований шпиталь, в якому також лікують одного з бійців російської армії, що дістав опіків в підбитому БМД. "Російська артилерія продовжує нас обстрілювати", - повідомив журналіст Еспресо.TV.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА