16:25 22.09.2014

"Укрзалізниця" створила комісію з профілактики правопорушень та корупції

1 хв читати
"Укрзалізниця" створила комісію з профілактики правопорушень та корупції

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") створила комісію з питань профілактики правопорушень та запобігання корупції на залізничному транспорті.

Як повідомили в прес-службі "Укрзалізниці" агентству "Інтерфакс-Україна", головою комісії став заступник генерального директора "Укрзалізниці" Віталій Жураковський, заступник голови комісії - начальник управління профілактики правопорушень та запобігання корупції на залізничному транспорті Віталій Андрєєв та начальник відділу профілактики правопорушень Андрій Соколовський .

Членами комісії пизначено: начальника департаменту воєнізованої охорони адміністрації Вадима Яременка, начальника департаменту безпеки руху Володимира Крота, начальника департаменту внутрішнього контролю Ігоря Романківа, начальника департаменту комерційної роботи Юрія Меркулова, начальника департаменту із роботи з персоналом Ірину Михальченко, начальника департаменту управління рухом Віталія Алейника, начальника департаменту охорони та організації праці Надію Соколовську, начальника правового департаменту Олег Титова і начальника управління інформаційної безпеки Євгена Срібного.

Комісія з питань профілактики правопорушень та запобігання корупції контролюватиме дотримання вимог чинного законодавства та координувати взаємодію з органами державної влади, правоохоронними та контролюючими органами.

Робота комісії сприятиме виявленню, вивченню та усуненню причин, що сприяють злочинним проявам і викликають соціальне напруження в трудових колективах.

Комісія також має право порушувати питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності посадових осіб, які належним чином не забезпечують організацію виконання роботи з питань профілактики правопорушень та запобігання корупції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Сумщини

На Харківщині внаслідок атак агресора загинули дві людини, дев’ятеро поранено

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє загиблих і шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА