14:43 27.09.2014

Гуманітарний рейс Ахметова доставив на Донбас 550 тисяч продуктових наборів

1 хв читати
Гуманітарний рейс Ахметова доставив на Донбас 550 тисяч продуктових наборів

У Маріуполь прибула друга за цей тиждень колона вантажних машин у рамках гуманітарного рейсу Ріната Ахметова, повідомляє прес-служба гуманітарного штабу при Фонді Ріната Ахметова.

"Починаючи з серпня, в рамках гуманітарного рейсу Ріната Ахметова на Донбас вже доставлено 550 тисяч продуктових наборів, що покриє потребу в продуктах харчування для понад мільйона осіб. Станом на сьогодні, в міста Донецької та Луганської областей доставлено понад 350 тис. продуктових наборів, роздано людям - понад 250 тис. Найбільше допомоги направлено в Донецьк, Маріуполь, Первомайський, Новоазовський і Слов'янський райони, Святогірськ, Горлівку, Кіровське, Авдіївку, Краснодон та Свердловськ (Ровеньки). Крім продуктових пакетів із борошном, крупами, маслом, цукром, консервами, згущеним молоком, печивом, свічками і сірниками, гуманітарний рейс привіз дитяче харчування і гігієнічні набори", - йдеться в повідомленні.

Гуманітарний вантаж фасують і допомагають роздавати волонтери, зокрема ФК "Шахтар" і стадіону "Донбас Арена".

Крім жителів Донецька, продукти також отримують пацієнти та медичний персонал лікувальних закладів міста.

Крім продуктів, гуманітарний штаб "Допоможемо" при Фонді Ріната Ахметова забезпечує медикаментами, обладнанням вищезазначені лікувальні заклади, а також Донецьке обласне клінічне територіальне об'єднання і Обласну дитячу клінічну лікарню. Місту передано аптечки для літніх людей, матерів і дітей, для бомбосховищ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА