12:29 15.10.2014

Оточення Штепи намагається затягнути процес передання кримінальної справи до суду - прокуратура

2 хв читати
Оточення Штепи намагається затягнути процес передання кримінальної справи до суду - прокуратура

Заява нібито адвоката екс-мера Слов'янська Нелі Штепи про її побиття є провокацією і саботажем слідства, заявляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"Зазначена громадянка не є офіційним захисником чи адвокатом підозрюваної Штепи. До участі у провадженні цього так званого захисника не допущено. І який стосунок ця жінка має до кримінального провадження стосовно Штепи - нам невідомо", - йдеться в повідомленні прес-служба прокуратури Харківської області .

Коментуючи зміст заяви про те, що Н.Штепу було нібито побита, прес-служба прокуратури зазначає, що офіційних заяв про використання фізичного впливу щодо підозрюваної не надходило ні до прокуратури, ні до міліціъ.

"Якщо такі звернення надійдуть, буде обов'язково проведено медичне обстеження і перевірка всіх доводів підозрюваної", - зазначили у відомстві.

На думку слідства, Н.Шетпа та її оточення шляхом поширення таких заяв намагаються затягнути процес ознайомлення з матеріалами кримінального провадження і передання його до суду.

Як повідомлялося, Н.Штепу було заарештовано 13 липня на 2 місяці. Їй оголошено про підозру у відповідності з ч. 3 ст. 110 КК (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, якщо відповідні дії призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків).

9 вересня Червонозаводський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід стосовно екс-мера Слов'янська (Донецька обл) Нелі Штепи на два місяці.

9 жовтня прокурор Харківської області Юрій Данильченко повідомив, що розслідування у кримінальному провадженні завершено. Давати будь-які свідчення чи підписувати процесуальні документи Н.Штепа та її адвокати відмовилися.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА