12:43 22.10.2014

Генпрокуратура виявила розтрату майна в 600 тис. грн на київському підприємстві ОПК

1 хв читати
Генпрокуратура виявила розтрату майна в 600 тис. грн на київському підприємстві ОПК

Військова прокуратура Центрального регіону під час перевірки виявила розтрату майна на київському підприємстві оборонно-промислового комплексу на суму понад 600 тис грн.

"Установлено, що службові особи підприємства у період із квітня 2009 року по травень 2011 року внесли до офіційних документів свідомо неправдиві відомості та вчинили розтрату майна. Збитки державі оцінюються у суму понад 600 тис. грн, тобто в особливо великих розмірах", - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури в середу.

Відомості щодо зазначеного кримінального злочину внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, що загрожує обмеженням волі терміном до трьох років), ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, карається позбавленням волі на термін від семи до дванадцяти років).

Після проведення судово-бухгалтерської експертизи слідство визначить коло осіб, причетних до вчинення злочинів, а також остаточну кваліфікацію їх діяння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА