16:23 22.10.2014

В Україні похолодає, в кількох регіонах очікується мокрий сніг

2 хв читати
В Україні похолодає, в кількох регіонах очікується мокрий сніг

Найближчої доби на територію України почне переміщатися холодне повітря з півночі Європи; погоду більшої частини, крім сходу, визначатимуть атмосферні фронти, повідомляє Укргідрометцентр.

У західній частині дощі, місцями сильні дощі; на решті території без істотних опадів, лише вранці, вдень у південних та центральних областях пройдуть дощі. Вітер східний, 7-12 м/с, у західних, Вінницькій та Одеській областях пориви 15-20 м/с.

Зниження температури протягом доби до 2-9° тепла (у Чернігівській і Сумській областях вночі 0-5° морозу, вдень 0-3° тепла); лише у південній частині та на Закарпатті збережеться тепла погода: вночі 8-13°, вдень 11-16°, у Криму 18-23°.

У Києві - без істотних опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Зниження температури до 4-6° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 23 жовтня найвища температура була +21,1 в 1935 р., найнижча -5,4 у 1999 р.

24 жовтня очікуються складні погодні умови. У південній частині, більшості західних областей, а вночі і в центральних областях дощ із переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледь; на решті території без опадів.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, вночі в Україні, вдень у південній частині, Кіровоградській, Дніпропетровській і Донецькій областях місцями пориви 15-22 м/с.

Подальше зниження температури вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вночі в північній і східній частинах до 6° морозу), на Закарпатті та у південних областях до 1-6° тепла, в Криму до 7-12°.

У Києві - подальше зниження температури: вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла. Без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА