14:51 23.10.2014

Київська влада вживає превентивних заходів на випадок виявлення віруса Ебола - Кличко

1 хв читати
Київська влада вживає превентивних заходів на випадок виявлення віруса Ебола - Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що влада міста вживає превентивних заходів на випадок виявлення і поширення вірусу Ебола в столиці.

"Ми маємо бути готові негайно реагувати у разі виявлення лихоманки Ебола в Україні, тому столична влада вживає превентивних заходів і проводить навчально-тренувальні заняття для медиків", - цитує прес-служба Київської міської державної адміністрації В.Кличка під час засідання протиепідеміологічного штабу після навчань у столиці.

За словами мера Києва, вже підготовлені інфекційні відділення в деяких лікарнях на випадок виявлення лихоманки, лікарі забезпечені необхідним спеодягом.

"Зараз в Києві проходить навчання-тренування на випадок поширення лихоманки Ебола. Сьогодні одна з найбільш небезпечних хвороб поширюється світом, близько 10 тис. людей інфіковані цією хворобою, більше 5 тис. вже померли", - сказав В.Кличко.

За його словами, Київ - мегаполіс, у який щодня прибуває понад 5 тис. людей.

"І ми маємо бути готові у разі виявлення цієї хвороби, негайно реагувати, щоб її поширення не сталося. Краще здійснити вжити превентивних заходів, ніж потім лікувати. Тим більше, що сьогодні немає ліків, які гарантують одужання від цієї лихоманки", - сказав мер столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА