18:11 23.10.2014

До Дніпропетровська прибули перші 5 вантажівок із гуманітарною допомогою з Німеччини - ДСНС

1 хв читати
До Дніпропетровська прибули перші 5 вантажівок із гуманітарною допомогою з Німеччини - ДСНС

Перша партія гуманітарної допомоги від уряду Німеччини в четвер прибула до Дніпропетровська.

Як повідомляє прес-служба Держслужби України з питань надзвичайних ситуацій, прибулі п’ять вантажівок із товарами для тимчасово переміщених осіб уже на складах. Співробітники Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області розвантажують машини.

Процес розвантаження планується завершити 24 жовтня. Цього самого дня очікується прибуття ще п’яти фур із гуманітарною допомогою.

До складу допомоги, що прибула до Дніпропетровська, входять товари першої необхідності та речі для облаштування будинку, зокрема, дитячі та дорослі матраци, холодильники, пральні машини, спальні мішки, вішалки, ліжка дитячі та дорослі, стільці, ковдри, столи та баки для води.

Згодом увесь вантаж (близько 200 тонн) співробітники Червоного Хреста розподілять між громадянами України, які переміщені тимчасово з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Як повідомлялося, 7 жовтня 112 вантажівки з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини перетнули українсько-польський кордон. В подальшому в Україну прибуде ще близько 100 вантажівок із модулями для спорудження в трьох областях (Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській) транзитних містечок, обладнаних для проживання взимку. Зокрема, на початку листопада в Україну прибуде черговий транш гуманітарної допомоги - 30 вантажівок із житловими модулями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА