13:55 24.10.2014

4,6 млн виборців не зможуть взяти участь у виборах народних депутатів України - "Опора"

1 хв читати
4,6 млн виборців не зможуть взяти участь у виборах народних депутатів України - "Опора"

4,6 млн виборців України не зможуть проголосувати на позачергових парламентських виборах через російську агресію та військові дії на сході України, заявляє координатор парламентських виборчих програм "Опори" Ольга Айвазовська.

"4,6 млн виборців, громадян України, не зможуть проголосувати через російську агресію та військові дії з боку проросійських терористських груп", - сказала О.Айвазовська на прес-конференції в Києві в п'ятницю.

Вона зазначила, що, за даними "Опори", 100% громадян, що проживають в Автономній Республіці Крим та Севастополі, не зможуть взяти участь у голосуванні - це 1,8 млн громадян.

У Донецькій області 49% виборців (1,6 млн громадян) не візьмуть участі в голосуванні, 69% виборців не прийдуть на виборчі дільниці в Луганській області - це 1,2 млн громадян України.

О.Айвазовська також нагадала, що 20 тис. громадян України, що проживають в Автономній Республіці Крим та Севастополі, скористалися правом зміни місця голосування, а в Луганській і Донецькій областях скористалася таким правом 31 тис. виборців.

Позачергові парламентські вибори відбудуться в Україні 26 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА