17:38 24.10.2014

Прокуратура Дніпропетровської області спростовує інформацію про причетність до зникнення голови люстраційного комітету Таміли Ульянової

1 хв читати
Прокуратура Дніпропетровської області спростовує інформацію про причетність до зникнення голови люстраційного комітету Таміли Ульянової

Прокуратура Дніпропетровської області не має жодного відношення до зникнення голови люстраційного комітету, кандидата в народні депутати Таміли Ульянової, заявив заступник облпрокурора Степан Трускавецький.

"Дані, поширені посадовими особами обласного рівня в соцмережах про причетність прокуратури до зникнення голови люстраційного комітету, є провокаційними, не відповідають дійсності і мають наклепницький характер", сказав він журналістам у п'ятницю.

За його словами, в четвер до чергової частини Кіровського райвідділу міліції надійшла заява про зникнення Т.Ульянової. Ці відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

С.Трускавецький також наголосив, що прокуратура області кримінального провадження щодо голови люстраційного комітету Т.Ульянової не відкривала, "викликів до прокуратури, допитів і затримань не здійснювала".

Раніше заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов повідомив, що в справі про зникнення Таміли Ульянової станом на 10.00 п'ятниці "нічого не змінилося, шукають".

"Наразі ніхто не може зрозуміти, що сталося: незаконне затримання, викрадення, нещасний випадок або, на жаль, передвиборні ігрища. Зрозуміло лише одне. Агресивна і неадекватна реакція на те, що сталося з боку Генеральної прокуратури. Зникла людина. Мати двох дітей. Борець з чиновниками, що нажила масу впливових ворогів. людина, нехай з неоднозначною репутацією, але людина. Так шукайте її", - написав він на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА