09:18 26.11.2014

"Візз Ейр Україна" продовжить роботу на українському ринку

2 хв читати
"Візз Ейр Україна" продовжить роботу на українському ринку

Авіакомпанія "Візз Ейр Україна" (Київ), що входить до групи Wizz Air, зазначає, що новий порядок видачі призначень на авіамаршрути надасть можливість зберегти поточні призначення і виконувати згідно з ним авіарейси.

"Під час сьогоднішньої зустрічі в Міністерстві інфраструктури голова Державіаслужби уточнив, що новий порядок надасть можливість авіакомпаніям зберегти поточні призначення на регулярні авіаперевезення. Якщо авіакомпанія планує подавати заявки на нові маршрути, вона має дотримуватися положень нового закону", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в авіакомпанії.

Також у компанії зазначили, що позитивним моментом нового документа є те, що авіакомпанії зможуть зберегти поточні напрямки.

"Однак ми занепокоєні тим, що вимога виконувати внутрішні рейси не дозволить нам розширювати нашу мережу доступних за ціною міжнародних перельотів. Також ми не почули відповіді, чому отримані нами призначення на перельоти з Києва до Рима, Барселони, Варшави та Будапешта не були підписані головою Державіаслужби, що необхідно для того, щоб почати виконувати ці рейси", - наголосили у "Візз Ейр Україна".

У компанії зазначили, що "Візз Ейр Україна" висловлює прихильність українському ринку та інтересам українських пасажирів.

"Проект нового порядку пропонує серйозні зміни в поточних правилам, і нам необхідно зважити, перш ніж ми зможемо приймати такі серйозні рішення. Ми вважаємо, що для української авіації та української економіки дуже важливо розвивати наявні міжнародні перельоти", - зазначили в авіакомпанії.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що "Віз Ейр Україна" після вступу в силу нових правил видачі призначень на авіамаршрути може піти з українського ринку авіаперевезень.

Компанія "Візз Ейр Україна" обслуговує перельоти за 16 маршрутами до шести країн із двох українських міст.

У 2013 році компанія перевезла понад 1 млн пасажирів. Її флот налічує два середньомагістральних літаки Airbus-320.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА