10:21 06.12.2014

Головою "Укрзалізниці" може стати колишній перший заступник міністра інфраструктури Малін - ЗМІ

2 хв читати
Головою "Укрзалізниці" може стати колишній перший заступник міністра інфраструктури Малін - ЗМІ

Генеральним директором Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") може стати колишній перший заступник міністра інфраструктури України Олександр Малін.

За даними видання "Дзеркало тижня", подання на О.Маліна на цю посаду у свій останній день роботи підписав колишній міністр інфраструктури Максим Бурбак.

О.Малін у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив, що наразі він обіймає посаду радника прем'єр-міністра України з інфраструктури й не виконував жодних дій, щоб бути призначеним на посаду голови "Укрзалізниці".

"Я, також дізнався про це зі ЗМІ. Зазначу, що я ніяк не сприяв цьому призначенню, але якщо буде необхідно, я на цю роботу піду", - повідомив він.

О.Малін, 1970 р.н., закінчив Одеський державний педагогічний інститут ім. К.Д.Ушинського, за фахом учитель математики та інформатики; у 2003 році - Міжрегіональну академію управління персоналом, кваліфікація - юрист.

Від 1990 року обіймав різні посади в приватних підприємствах. У квітні 2005 року його призначено фахівцем першої категорії відділу розвитку й організації управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради, пізніше - начальником управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради, начальником спеціалізованої Державної податкової інспекції з роботи з великими платниками податків в Одесі.

З квітня 2010 до грудня 2013 року був заступником голови Одеської обласної державної адміністрації з питань будівництва, з 12 березня до 4 червня 2014 року - головою Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор), із 4 червня 2014 року - першим заступником міністра інфраструктури України.

О.Маліна входив до списку керівних працівників центральних органів виконавчої влади, які підлягають звільненню із займаних посад відповідно до закону "Про очищення влади", проте його звільнили з останньої посади в жовтні 2014 року на підставі заяви за власним бажанням до набуття законом чинності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА