16:35 13.12.2014

У прес-службі Генштабу ЗСУ розповіли про ротацію бійців, що утримують Донецький аеропорт

1 хв читати
У прес-службі Генштабу ЗСУ розповіли про ротацію бійців, що утримують Донецький аеропорт

Ротація українських бійців, що захищають Донецький аеропорт, відбулася під контролем міжнародних спостерігачів від місії ОБСЄ, повідомив в. о. начальника прес-служби Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Завдяки військовій дипломатії вдалося провести ротацію без пострілів та втрат серед українських військовослужбовців. Об'єкт перебуває під контролем сил АТО", - написав В.Селезньов на своїй сторінці у "Фейсбуці" в суботу.

В.о. начальника прес-служби Генштабу ЗСУ наголосив, що присутні на заході російські журналісти телеканалів "Лайф Ньюз" і "Росія 24" "дали в ефір інформацію, в якій окремі фрази учасників було вирвано з контексту".

Крім того, В.Селезньов повідомив, що, використовуючи режим припинення вогню, українські військовослужбовці розбирають завали на території старого термінала Донецького аеропорту.

"Під уламками будівлі є тіла двох українських кіборгів, які загинули під час боїв минулого тижня", - написав він.

В Інтернеті 12 грудня з'явився відеозапис, з якої випливає, що бойовики "ДНР" пропустили до будівлі нового термінала аеропорту Донецька три КамАЗи українських військових і продовольство. Крім того, викладено запис спілкування комбата бойовиків "ДНР" "Мотороли" і комбата українського батальйону з позивним "Купол". Після розмови "Моторола" і "Купол" потиснули один одному руки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА