11:51 26.12.2014

З гуманітарного вантажу фонду Ахметова, пропущеного в Донецьк, до українських полонених нічого не потрапило - Семенченко

2 хв читати
З гуманітарного вантажу фонду Ахметова, пропущеного в Донецьк, до українських полонених нічого не потрапило - Семенченко

Командир добровольчого батальйону "Донбас", народний депутат фракції "Самопоміч" Семен Семенченко заявляє, що з гуманітарної допомоги фонду Ріната Ахметова, яку батальйони пропустили в Донецьк, українським полоненим нічого не потрапило.

"Після пропущеного полком Дніпро попереднього конвою жодного кілограма продуктів не потрапило до наших полонених, які в Донецьку й Іловайську. Не було випущено жодної людини", - написав він на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю.

С. Семенченко також підкреслив: "Батальйон "Донбас" знаходиться в Луганській області і буде роз ве ртати "гуманітарні фури" з алкоголем і сигаретами, вугіллям і паливом які надходять на/з території контрольованої т. зв. "ЛНР"".

"Позиція народного депутата, комбата "Дніпро-1" Юрія Берези - жодного кілограма гуманітарної допомоги не надійшло нашим полоненим у Донецьку й Іловайську, жодної людини після проходження конвою попереднього не було випущено. Потрібно припинити прохід конвоїв до вирішення цих питань", - зазначив С. Семенченко.

Комбат "Донбасу" вважає за необхідне прийняти всі зусилля для того, щоб бойовики на зайнятих ними территорях пропускали не тільки вантажі фонду Р. Ахметова та комерційні вантажі для торгових мереж Донецька, а й гуманітарні вантажі держави Україна.

"Також абсолютно неприйнятна ситуація, коли на РФ досі не лежить відповідальність за гуманітарні процеси на окупованих їй територіях. Допомога повинна надаватися Україною, але вся відповідальність - на країні агресора. Спостерігаємо за розвитком ситуації, чекаємо звільнення наших полонених, щодо ухвалених рішень інформуватиму", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зафіксовано влучення в двох районах Харкова, інформації про постраждалих немає

На фронті за добу сталося 114 бойових зіткнень, ворог втратив 160 осіб л/с на харківському напрямку

На місці прильоту "шахеда" в Основ'янському районі Харкова сталася пожежа

Харків під атакою ворожих "шахедів"

НАТО розглядає можливість відправки військових інструкторів в Україну - ЗМІ

НБУ в четвер підвищив офіційний курс гривні на 14 коп.

Військам РФ не вистачає потужності, щоб досягти стратегічного прориву на харківському напрямку - Каволі

"Укренерго" в п'ятницю з 8:00 до 19:00 розраховує обійтися без обмежень е/е

Ворог намагається тиснути на оборону на харківському напрямку, найгарячіша ситуація на покровському напрямку

Завдяки Силам оборони сьогодні вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська, однак загрози все ще є - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА