10:23 12.01.2015

Бойовики за минулу добу обстріляли позиції сил АТО 63 рази

2 хв читати
Бойовики за минулу добу обстріляли позиції сил АТО 63 рази

Незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції українських військових, зокрема з важкого озброєння, починаючи з 18:00 учорашнього вечора, повідомляє прес-центр АТО.

"Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових. При цьому варто зазначити, що приблизно з першої години ночі і до самого ранку в зоні АТО спостерігається затишшя: за ці кілька годин тут не пролунало жодного пострілу", - йдеться в повідомленні про ситуацію станом на 7:00 понеділка, оприлюднену на офіційній сторінці прес-центру АТО в соцмережі Facebook.

При цьому районом найбільшого загострення залишався аеропорт м. Донецька та населені пункти поблизу нього. "Учора ввечері відбулося бойове зіткнення між бойовиками і захисниками нового термінала аеропорту", - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли метеовежу донецького аеродрому та м. Авдіївку. Також із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню "Град" були обстріляні с. Тоненьке, селища Піски та Опитне в Ясинуватському районі, а з протитанкових керованих ракет - с. Гранітне Волноваського району Донецької області. На інших напрямках із мінометів були обстріляні н. п. Вуглегірськ, Ленінське та Гнутове, з артилерійських систем - околиці Нікішиного, а з "Градів" - н. п. Одрадівка і двічі с. Гнутове.

"Наші військові упевнено контролюють ситуацію і, за необхідності, завдають ударів у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки терористів. Противник зазнає втрат", - заявили в прес-центрі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Кількість постраждалих унаслідок удару по Черкаській Лозовій зросла до 27 людей, доля ще одного невідома - прокуратура

Постачання двох ЗРК Patriot до Харкова принципово змінить ситуацію - Зеленський після ударів по області

Кількість жертв удару по Черкаській Лозовій зросла до шести осіб - прокуратура

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА